E-mail training en coaching

E-mailmarketing training & coaching

Je marketing is op niveau, maar je e-mailmarketing loopt achter. En dat is zonde. Je weet dat e-mailmarketing een essentieel onderdeel is van je marketingmix. Maar je mist de fijne kneepjes van het vak. Tijd om te investeren in een goede training.

Training e-mailmarketing

E-mailmarketing training

Met een e-mailmarketing training scholen we je bij in alle aspecten van e-mailmarketing. We behandelen de basis, geven inzicht in strategie, het opstellen van e-mails, campagneontwikkeling, e-mailautomation en optimalisatie. Kies voor een training samen met andere marketeers of laat ons een training op maat maken, specifiek aangepast aan jouw organisatie en jullie wensen.

E-mailmarketing coaching

Liever persoonlijke coaching? Ook dat is mogelijk. Met een coachingstraject op maat brengen we alle benodigde kennis over op jou of je team. Stomen we je klaar voor knetterende campagnes en trainen we je in het bepalen van de strategie, uitvoeren van A/B testen, optimaliseren van campagnes en aanscherpen van content. Om maar wat voorbeelden te noemen. Want het coachingstraject maken we op maat. Aangepast aan jouw wensen en passend bij jouw doelstellingen.

Werkwijze training & coaching

Een e-mailmarketingtraining duurt 3 dagdelen en volg je met andere marketeers. Of alleen met jouw team, op maat gemaakt volgens jullie wensen. Dat geldt ook voor het coachingstraject. We komen op locatie en schaven jullie huidige kennisniveau bij tot jullie net zulke experts zijn als wij. Bijna dan.

Plan een training